WELLING E10 Miniev met de kracht in het express-leveringvoertuiggebied?

WELLING E10 Miniev met de kracht in het express-leveringvoertuiggebied?

In vergelijking met de driewielige elektrische auto is het vierwielige elektrische voertuig sneller, de maximale snelheid van de aangifte is 71km / H, die veel sneller is dan de huidige elektrische driewieler, en deze auto kan ook de kentekenplaat installeren , met ABS, optionele etc-auto-apparaten, maar ook een airconditioner, die nu de configuratie van elektrische driewielers is.

[China.com] "Wat is de mensen die nodig zijn, wellingen," dit is dat wellingen de innovatie van mensen in deze jaren heeft gedreven, promoot krachtig productinnovatie, technologische innovatie en vormt voortdurend nieuwe concurrentievoorraden en leidt de ontwikkeling van de industrie. Onlangs vonden we een zuivere elektrische kamers van het merk Wuli in de nieuwe autocatalogus en de verklaring van de auto voorspeld ook dat de auto niet ver weg was.

Wining E10, de lichaamsgrootte is 3310 x 1080 × 1690 mm, de schachtafstand is 2200 mm, de grootte van de vrachtdoos is 1625 × 1000 × 1040 mm, de totale grootte ligt dicht bij de huidige koerier met drie wielen.

Uit de vorm is Wuling E10 een micro-busje, maar het heeft slechts 1 meter, en de eerste rij kan alleen één persoon nemen, vergelijkbaar met de huidige driewielige uitdrukkelijke trein, maar de deur en de wind te vergroten. Bovendien zien we de deur van Wuling E10 van in de zijkant, zoals de huidige koerier met drie wielen, met behulp van het deur-tot-deurontwerp, de auto en het dak. De voorkant van de voorkant van het vijfdaagse ontwerp, de dubbele koplampstructuur en de voor- en achtergebieden hebben ook kentekenplaat ge?nstalleerde posities. Het aantal achterlicentieborden bevindt zich nog in de camera. Aangezien de positionering een elektrisch bestelwagen is, wordt de deur van het voertuig gelabeld met voertuiggoedgegevens, het lichaam en de gelegde auto.

De inspecteurkwaliteit van deze auto is 605 kg. Na de installatie van het airconditioningsysteem is het gewicht 620 kg, de nominale belastingkwaliteit is 215kg en 200kg, en de laadkwaliteit is ook goed. In termen van vermogen is de verklaarde wuling E10 uitgerust met een aandrijfmotor met een maximum van 20 kW, een motorrug en een achterafgifte. Het stroombatterijsysteem wordt beoordeeld vanaf 90V, de nominale capaciteit 100AH, die een 9KWH-batterij is, en het batterijtype is een lithium-ijzerfosfaatbatterij. Hoewel de zuivere levensduur van de batterij niet is aangekondigd, zal volgens het batterijpakket worden geassembleerd door Wuling Hongguang Miniev, de batterij naar verwachting ongeveer 100-120 kilometer.

In vergelijking met de driewielige elektrische auto is het vierwielige elektrische voertuig sneller, de maximale snelheid van de aangifte is 71km / H, die veel sneller is dan de huidige elektrische driewieler, en deze auto kan ook de kentekenplaat installeren , met ABS, optionele etc-auto-apparaten, maar ook een airconditioner, die nu de configuratie van elektrische driewielers is. Hoewel Wuling E10 veel geavanceerder is dan elektrische driewielers, is het extreem hoog, het besturen van deze auto moet bestuurder zijn.

Hoewel het ETC-apparaat kan worden geselecteerd, moet het overeenkomen met de betaling van de parkeerplaats, niet voor hoge snelheid. Bovendien is de prijs van deze auto een veel hoger dan de elektrische driewielige koerierauto van duizenden dollars.