[Consolidatie-expansie naar de armoede Resultaten] Land revitalisatie werkt vooruit

[Consolidatie-expansie naar de armoede Resultaten] Land revitalisatie werkt vooruit

In de provincie zijn er relatief ontwikkelde regio’s in het ontwikkelingsgebied, diepgaande implementatie van "10.000 Enterprise Hing Wan Village" -actie – de landelijke vibratie reist naar de diepe winter, Wanyang County Wanchao en geniet van de bloemen, mooi.

Op 8 december, Deng Fuchan, adjunct Director van de Werkgroep Landelijke Revitalisering van Changsha, en de plaatsvervangend directeur van de vice-president van Helod Shaoyang County, leidde de handelaren naar het olietheil, praatte over samenwerkingsplannen, voorbereidingen om te bouwen " Shaoyang Oil Tea "in bekende merken en bevordering van het inkomen van de lokale boeren. Na het winnen van de armoede bleef Hunan de kruising van de provincie verbeteren om de landelijke revitalisering te helpen de kruising te helpen een langdurig mechanisme vast te stellen voor de ontwikkeling van het land in de provincie.

Diepgaande implementatie van "Wan Quan Hing Wan dorp" actie, brede mobilisatie van particuliere ondernemingen en andere sociale krachten en organisaties deelnemen aan landelijke woning, en join de handen in de landelijke Zhenxing Road.

Ga door met het uitvoeren van de mond-tot-mond-ondersteuning – drie provinciale afdelingen en 10 stedelijke provincies om 13 provincies, plattelandsresolutie te helpen, focus op 3 november, Hengyang Municipal Education Bureau en Yongshun County Education Bureau hielden twee betekenisceremonie van "schoolcatalogus op de school van school en middelbare scholen en beroepsschool ".

Hengyang City zal gebaseerd zijn op de lijst van scholen die wordt geleverd door Yongshun County en de kwaliteitsschool in de regio te regelen om een ??"één-op-één" -weg te adopteren. Het is een hogescholen met Yongshun County, bouwt een wederzijds te helpen, wederzijds Communicatie leerplatform, en bevordert het onderwijs van Yongshun County. Verbeter het handmechanisme in de provincie.

Dit jaar organiseerde Hunan de Resulinage om de landelijke revitalisering te helpen om de landelijke revitalisering van de plattelandsverjonging te helpen op basis van de provincie van de provincie, de provincie van de provincie.

Organiseer het provinciale kapitaalcomité, het Provinciaal-welzijnscommissie, de provinciale afdeling van categorie en commerci?le en commerci?le federatie, en 10 stedelijke provincies en provincies in Changsha City, en de 10 provincies en provincies moeten 13 provinciale plattelandsvibratie helpen. Aan het einde van elk jaar wordt de beoordelingsevaluatie georganiseerd en zijn de doeltaken duidelijk en het help-effect is verbeterd. Vanaf het einde van november heeft 13 partities rechtstreeks opgenomen in de financi?le en projectassistenties voor financi?le en projectassistenties in de hulp, meer dan 60 miljoen yuan, ondersteund meer dan 250 projectconstructie, die meer dan 60.000 boeren inkomsten en ontwikkeling rijdt; Breng de werkgelegenheid en duizend mensen over, verkopen meer dan 75 miljoen yuan in landbouwproducten. Promoveer de sociale ondersteuning – meer dan 1800 particuliere ondernemingen en bedrijfsverenigingen georganiseerd de hulp van het helpen van 1.500 dorpen op 18 juli, Hunan lanceerde Hunan het actie "Wan Qixing Wan Village" en ondertekende 20 projecten ter plaatse en helpt het land om te revitaliseren.

"WAN QUANXINGWAN VILLAGE" ACTIE IS "UPGRADED VERSIE" VAN "WAN ENTERPRISE OM WAN DORP" TE HELPEN, REKENT OP DE KENMERKEN VAN PRIVATE ENDPRISES, waarbij particuliere ondernemingen worden geleid tot interactief met de plattelandsresolutie en een prachtig beeld. Krachtig sociale steun, brede mobilisatie sociale sterkte en organisatie-deelname aan plattelandsrevitalisering bevorderen. Dit jaar bleef Hunan het dokken versterken met de provincie Shandong, doe goed werk bij de aanpassing van de relatie tussen het Oost- en West-partnerschap en consolideert de effectiviteit van expansie samenwerking.

Organiseer 14 Central Gangfu-eenheden om een ??discussie uit te voeren en streven naar meer ondersteuning. In de diepte implementatie van "10.000 ondernemingsdorpjes". Vanaf het einde van november waren er 14 staten in de provincie en 122 provincies in de provincie om een ??acties van "10.000 ondernemingen" te lanceren, meer dan 1800 particuliere ondernemingen en bedrijfsverenigingen organiseerden de hulp van het helpen van 1.500 dorpen, waardoor landelijke dorpen te helpen.

(Reporter Feng Cheng correspondent Peng Liangyu) (Editor: Li Shujing, Luo Shuai) Delen Laat meer mensen klantdownloads zien.