Shanghai Xuhui: "Building Zhihui" – Innovatie verdieping partij Bouw Sterke ontwikkeling Kine

Shanghai Xuhui: "Building Zhihui" – Innovatie verdieping partij Bouw Sterke ontwikkeling Kine

In de West Coast Zhita Party Group Service Station, "One-Stop" Talent Service Island. Wat is het effect van "bouwen van een nieuw systeem" -gebouw, het bouwen van een nieuw systeem " Het is het beste om in dit gebouw te werken. "Onze bedrijven zijn nog niet voor de westkust gebleven, de afdeling Organisatie van het District Party Committee is begonnen met het interpreteren van de feestorganisaties van het bedrijf. Het bedrijf heeft aked om vorig jaar een partijorganisatie te vestigen, en de afdeling Organisatie van het districtscommissie Biedt tijdig precisiebegeleiding. Voltooid gerelateerd werk.

"Als lid van" Building Zhihui ", de secretaris van de Secretaris van Shanghai van de Mingshi Technology Group, en de vice-president van de Mingshi Technology Group," is hun service te attent. "We deden het initiatief en het enthousiasme van Xuhui District en Longhua Street in District Xuhui en Longhua, kozen er stevig uit Xuhui Bin River. Nu zullen we de originele keuze vieren.

"De secretaris van de partijtak van Shanghai Fanggang Technology Co, Ltd (Matrix), de Chief Operating Officer Xie Hongjun, de Chief Operation Officer Xie Hongjun, Xie Hongjun zei dat dit platform geen virtuele, relevante afdelingsvergadering is Organiseer de Secretary Training-cursus "Two" Party Organization, zal het laatste beleid interpreteren, de ontwikkeling van Xuhui Binjiang introduceren, zal ook naar ieders suggesties luisteren.

"Ik heb de kennis geleerd, en ik zag ook de uitstekende ‘twee nieuwe’ party organisatiemodellen, en ik ontmoette ook veel uitstekende studenten, er kunnen in de toekomst meer verbindingsmogelijkheden zijn, de integratie van middelen tussen bronnen bevorderen." Hiervoor, Zeng Wei voelt ook hetzelfde. De UP en Downstate is de "Vertical Silicon Valley" van de "Verticale Silicon Valley" in de westkust, en de "Vertical Silicon Valley", die een "AI verticale industrie-ecologie" is ge?ntegreerd die samenstellen, productie, leren, onderzoek, en gebruik de academische uitwisseling tussen ondernemingen.. "Simple Business Exchange-samenwerking is een koud ijs, er is een leider van het Partij-bouwplatform, en er is meer temperatuur tussen de twee kanten, en vaak reizen zoals buren en familieleden. De business-uitwisseling tussen elkaar is niet ico koud." Naast de interactieve uitwisseling tussen ondernemingen heeft de cohesie binnen de onderneming ook een hoger niveau. "Ons bedrijf heeft elk jaar een studentenfeestlid, van de school in de maatschappij, de identiteit is transformatie, en ze hebben ook het eigen zin nodig.

"Zeng Wei zei, afhankelijk van" Building Zhihui ", de meerderheid van de party-leden hebben een huis, en de huizen zijn sterker en de stabiliteit van het personeel wordt sterker.